ANUNŢ  PUBLIC

Stimaţi cetăţeni,

          În vederea implicării publicului în etapa elaborării unui Plan Urbanistic Zonal, aducem la cunoştinţă că, S.C. BAREX COM S.R.L., a demarat etapa de elaborare a propunerilor Planului Urbanistic Zonal pentru „PARCELARE TEREN ÎN VEDEREA OBȚINERII UNEI ZONE DE SERVICII ȘI DEPOZITARE ÎN MUNICIPIUL BUZĂU, ȘOSEAUA NORDULUI – DN2“ în intravilanul mun. Buzau, Șos. Nordului, nr. cad. 67073.

Consultarea propunerilor pentru P.U.Z. se poate face pe site-ul www.primariabuzau.ro > secţiunea Urbanism > Anunţuri publice privind documentaţii de urbanism.

Având în vedere măsurile de prevenire şi limitare a răspândirii infecţiei cu Covid – 19, dezbaterea publică în etapa pregătitoare cu privire la intenţia de elaborare P.U.Z nu va putea avea loc în şedinţă publică.

          Propunerile/observatiile vor fi transmise prin poştă (Primăria Buzău, P-ţa. Daciei, nr.1) sau on-line (cristina.stoicescu@primariabuzau.ro), până la data de 18.02.2022.

Răspunsul la observaţiile transmise va fi afişat pe pagina de internet a Primariei Municipiului Buzău – www.primariabuzau.ro – în perioada: 19.02.2022 – 04.03.2022.

Articolul precedent(P) Țepeluș, fost profesor la Hasdeu, acum la primul an de mandat parlamentar
Articolul următor(P) Se alege conducerea Asociației Sportive Fotbal Club Unirea Mărăcineni