În plan local, tacit, politica are aspecte greu de sesizat de către buzoienii simpli. Atacurile îndreptate către primarii social-democrați, reclamă liderii acestei formațiuni politice, au loc susținut și sunt lipsite de onoare!

Exemplul adus în atenție publică în cadrul conferinței de presă susținută la sediul PSD Buzău la final de săptămână este cel al primarului din Pietroasele, numai că toți cei 67 de edili ai partidului au parte, prin rotație, de șicane politice. Absolut toate problemele administrativ-economice sunt subiecte de atac, de la deloc plăcuta problemă a mormanelor ambulante de gunoi și până la lipsa apei de băut în anumite sate în care acum sunt în derulare investiții în acest sens, toate sunt motiv de atacuri, spun social-democrații.

Iată cum explică edilul din Pietroasele, Cornel Enache – aflat în fruntea comunității de șapte mandate – descinderea în zonă a unei părți importante a organelor de control de la județ!

În același context, deputatul PSD Romeo Lungu vorbește despre necesitatea acestor târguri în mediul rural buzoian, mai ales că perioade îndelungate acestea au fost închise pe fondul pandemiei de COVID-19. Iată ce spune deputatul PSD!

Concluzia sub forma unui avertisment a fost formulată de către senatorul Lucian Romașcanu!

Senatorul Romașcanu arată pe pagina sa de socializare că astfel de atitudini de intimidare sunt nepermise și adaugă pe lângă primarul din Pietroasele și pe cel din Podgoria care are parte în această perioadă de același tip de atacuri din partea adversarilor politici.

Articolul precedent(P) „Elevii pot avea parte de festivități de final de an școlar”
Articolul următorParteneriat public-privat pentru zona Colți