Opinia îi aparține liderului liberal de la Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu și a fost prezentată astăzi la sediul PNL, în cadrul unei conferințe de presă, acțiune de comunicare pe care conducerea în cauză speră să o transforme într-o tradiție săptămânală, aspect valabil chiar în același sediu și de la aceeași masă, însă sub bagheta deputatului democrat Cezar Preda și până prin 2016.

Revenind la subiectul crizei energetice naționale, deputatul Avrămescu arată că depozitul de gaze naturale estimat la 30 de miliarde de metri cubi de la Caragele, comuna Luciu, trebuie să intre în atenția Guvernului ca resursă ce trebuie folosită intern. Din nou, președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu.

O descoperire din 2016-2017 lăsată nerealizată, opinează liberalul buzoian care a adus deja în atenția guvernanților soluția de la Buzău – județ în care există acest zăcământ de gaze naturale de la Caragele, pentru a rezolva consumul național pe o perioadă de câțiva ani.

În luna ianuarie, ministrul Energiei, Virgil Popescu a anunțat în ianuarie 2022 că la Caragele vor începe investițiile în perioada imediată, iar primele gaze din acest zăcământ terestru vor intra în circuitul național în 2023.

Articolul precedentPrimăria deleagă serviciul pentru administrarea cimitirelor din Buzău
Articolul următor(P) Lucian Romașcanu anunță modificarea ordonanței referitoare la finanțarea de programe și proiecte culturale