Senatorul PSD Lucian Romașcanu a lansat un atac dur la adresa deputatului Robert Sighiartău, după ce acesta din urmă a declarat că el vede PSD guvernând cu AUR din 2024. Lucian Romașcanu i-a transmis lui Sighiartău că PNL a avut guvernări dezastruoase din cauza războaielor interne, nu din cauza PSD. Acesta a lansat și informații de culise: PNL ar fi scindat, iar anumite tabere din partid ar căuta deja un înlocuitor pentru Nicolae Ciucă.

„Un nervos al PNL, mă rog, al unuia dintre sub-partidele care formează azi PNL, își ceartă celelalte părți ale partidului pe motiv de PSD.

Sighiartău pe numele lui, uită că a guvernat vreo 2-3 ani cu vârfurile împinse Orban și Cîțu, ducând România în pragul dezastrului.

Sau nu uită, dar are de luptat pentru a-i trage scaunul D-lui Ciucă. Ținem cu toții minte cum PNL a pus țara pe „pauză” vreo 6 luni ca să-l aleagă pe Cîțu și „echipa câștigătoare”, lăsați la vatră câteva luni după victoria zdrobitoare. Acum caută iar președinte…

Robertul a terminat de analizat 3 ani jumătate de guvernare cu prim-miniștri PNL și se împiedică de 2 luni de când PSD are conducerea guvernului.

Robert, ia puțin ghinion istoric, după cei 3 ani jumătate și PNL:

– datoria la peste 50%

– deficitul la peste 9%

– vaccinuri de 1 miliard EUR

– mii de morți pe zi în pandemie

– 0 reforme

– etc. etc.

Dacă PNL este acum pe toboganul sondajelor este din cauza modului în care fac opoziție la guvernare Robertul și alții asemenea sa, schimbând veseli 7 președinți în 7 ani.

Deci, Robert, PNL cauzează grav PNL!

Foto: cam așa arată viitorul PNL, estimarea fiind făcută plecând de la trecut (și aici nu e măritișul cu PD și așchia sărită Forța Dreptei). Păcat….”, a scris senatorul buzoian pe pagina sa de Facebook. 

Robert Sighiartău, PNL
Articolul precedent(P) Buzăul va avea centru de recreere și pregătire, în zona digului
Articolul următorPrimul depozit frigorific din județul Buzău se află la doi kilometri de municipiu