Preocupat intens în a-și îndeplini promisiunile din campania electorala din 2020, senatorul PNL Vlad Pufu aduce în atenția buzoienilor informații la zi privind pașii pe care îi fac autostrada A7, dar și Banca de Gene, instituție de cercetare care va capacita la Buzău întreg domeniul agricol dacă va deveni realitate.

Așadar, pe pagina sa de socializare, senatorul liberal arată că ” Autostrada A7 și Banca de Resurse Genetice Vegetale sunt incluse în Planul Național de Reconstrucție și Reziliență. Cele două mari proiecte investiționale de care Buzăul are nevoie pentru a intra în următorii ani în topul județelor dezvoltate sunt acum aproape certitudine. Mai mult, A7 va fi cea mai modernă autostradă din România, cu perdele forestiere și stații electrice de încărcare. Până în 2024 , de la București la Buzău, vom merge pe autostradă. V-am ținut la curent în toată această perioadă în care ceea ce transmiteam era considerat drept ficțiune. Astăzi, îndrăznim să sperăm la realitate. Este meritul unei echipe constituite la CNAIR din care mă bucur că fac parte. De altfel, despre această echipă, despre cei care au sprijinit și s-au bătut cu adevarat ca acest proiect să prindă viață, se va vorbi, cu siguranță, la momentul finalizării. Dacă nu o vor face ei, o voi face eu”.

„Sunt profesioniști, sunt și politicieni, care merită ca dumneavoastră să știți asta. Bineînțeles, lupta continuă! În ceea ce privește Banca de Gene, propunerea de finanțare prin PNRR pleacă spre Bruxelles cu un program de investiții de 30 milioane de euro”, spune senatorul PNL, Vlad Pufu.

Articolul precedentCel mai probabil de luni se va circula pe DN10, în zona Siriu
Articolul următorDN10 eliberat de bolovani, dar încă închis circulației