De la vorbe, la fapte. De la amenințare, la contestat în instanță!

Liderii social-democrați au anunțat în conferința de presă ce a avut loc astăzi la sediul PSD din Buzău că vor contesta în instanță decizia Guvernului României prin care au fost recent alocate sume din Fondul de Rezervă al acestei instituții. Concret, a spus președintele interimar al PSD Buzău, senatorul Lucian Romașcanu, întrucât prim-ministrul demis nu a considerat oportun să aloce corect bani decât pentru 11 localități, iar pentru restul de 69 să facă discriminare politică, primarii PSD vor contesta în instanță decizia prim-ministrului demis Cîțu.

Pentru exemplificare concretă, primarul orașului Buzău, Constantin Toma a argumentat cu subvenționarea căldurii buzoienilor din iarna 2021/2022. Iată ce spune primarul municipiului reședință de județ ce a primit la această alocare din Fondul de Rezervă zero lei.

În același context, secretarul general al PSD Buzău, deputatul Romeo Lungu a închis subiectul precizând că inclusiv nota de fundamentare primită de Guvern din partea reprezentanților Buzăului a fost solicitată pentru a susține contestarea în instanță a celei mai mari hoții, după cum a numit senatorul Romașcanu împărțirea banilor către comune din Fondul de Rezervă al Guvernului din urmă cu câteva zile.
Articolul precedentÎți iubești localitatea?
Articolul următorProfesoara de arte frumoase și terapia din pandemie