COMUNICAT DE PRESĂ

Senatorul PSD, Liliana Sbîrnea a fost prezentă pe 9 mai 2022 – zi cu o specială încărcătură istorică în plan continental la Rm. Sărat, Redăm mai departe comunicatul de presă al senatorului social-democrat.

” În această zi atât de importantă pentru România, Europa și întreaga lume, care marchează Proclamarea Independenţei de Stat a României, Victoria Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial şi Ziua Uniunii Europene, am celebrat și cinstit alături de dumneavoastră la Râmnicu Sărat valorile democrației și ale păcii și pe toți cei care au luptat pentru ele.

Am fost onorată ca, din partea Parlamentului României, să aduc un omagiu de respect și recunoștință tuturor eroilor noștri care s-au sacrificat pentru ca, astăzi, să fim o națiune liberă și independentă.

Cu emoție, însoțită de comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, general-maior #CiprianMarin, primarul municipiului Râmnicu Sărat, domnul #SorinCîrjan, primarul municipiului Buzău, domnul #ConstantinToma și prefectul județului Buzău, domnul #DanielȚiclea, președintele CJ, domnul #NeaguPetre am participat la simpozionul dedicat evocării generalului de corp de armată Nicolae Ciupercă, fost comandant al Armatei a 2-a, la împlinirea a 140 ani de la nașterea acestuia in Rm. Sărat.

Libertatea și independența sunt acele lucruri pe care avem datoria ca, prin tot ceea ce facem, să le apărăm, să le conservăm pentru generațiile viitoare și să le promovăm ca parte intrinsecă din ceea ce suntem ca popor și ca națiune parte a marii familii europene”, a precizat senatorul PSD Liliana Sbîrnea.

Articolul precedent(P) Anunț privind Teatrul Municipal V. Maximilian
Articolul următorCSS Buzău, performanță națională, premiere județeană