Subiectul elevilor care fac naveta zilnic către școală este în atebția social-democraților care spun că toți elevii trebuie să beneficieze de măsuri de sprijin astfel încât procesul educațional să aibă loc și pentru ei în condiții mai ușoare.

Spre exemplu, senatorul Liliana Sbîrnea, reprezentantă a PSD Buzău, arată într-o comunicare online că: „Suntem datori și responsabili pentru împlinirea viselor și șanselor fiecărui elev: TOȚI ELEVII CARE FAC NAVETA TREBUIE SĂ BENEFICIEZE DE TOATE MĂSURILE DE SPRIJIN DE CARE AU NEVOIE!

Există copii cu dragoste de carte, copii care sunt conștienți că doar un bun profesionist are succes in viață! Mulți parcurg zilnic kilometri pentru a fi prezenți la școală, se scoală cu noaptea în cap și ajung după apus acasă!!! Lor, le suntem datori!!!Am participat astăzi la grupul de lucru ce are drept obiect rezolvarea problemelor navetei elevilor în cadrul Comisiei pentru învăţământ, tineret şi sport. Toți elevii navetiști din județul Buzău și din întreaga țară trebuie să fie susținuți potrivit nevoilor lor și noi, ca reprezentanți ai statului, trebuie să le asigurăm toate condițiile pentru ca ei să beneficieze de toate măsurile de sprijin necondiționat. De la cele materiale, la cele de natură educațională și emoțională. Sunt aici #PentruToțiNuDoarPentruCâțiva. Sunt aici pentru a-mi duce la îndeplinire cuvântul și misiunea asumate față de fiecare dintre dumneavoastră!„, a precizat senatorul PSD Liliana Sbîrnea.

Articolul precedent(P) Avrămescu:”salut poziția publică a Bisericii!”
Articolul următor(P) Lungu:”Funcțiile din prefecturi trebuie să devină funcții publice de stat”