In cea mai neagra zi a judetului Buzau din cele opt luni de pandemie de COVID-19, spun cea mai neagra pentru ca au fost inregistrate 149 de noi cazuri in doar 24 de ore, dublu fata de ziua de 5 noiembrie 2020, a luat start campania electorala pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Vizibil marcati, dar mai ales contestand decizia Guvernului Romaniei de a organiza alegeri intr-o perioada extrem de dificila si fara precedent sanitar pentru tara toata, candidadtii PSD condusi de liderul Marcel Ciolacu s-au prezentat astazi in sala Mare a Consiliului Judetean Buzau.

Din start, liderul social-democrat a precizat ca asteapta raspunsuri despre modul in care va putea continua o campanie elecorala incepand de luni, 9 noiembrie 2020, zi in care sunt anuntate masuri strice pentru populatie. Iata declaratia presedintelui Camerei Deputatilor si presedinte al PSD, Marcel Ciolacu.

Pe de alta parte, prioritatile PSD dincolo de data de 6 decembrie 2020, a explicat in Sala Mare a Consiliului Judetean Buzau, presedintele PSD, sunt protejarea romanilor si stoparea pandemiei de COVID-19.

Folosindu-se de argumente prezentate de catre specialisti precum micorbiologul Alexandru Rafila, acum candidat al acestei formatiuni politice, Ciolacu a aratat ca preventia ar fi trebuit sa fie in urma cu sase luni arma Romaniei de lupta impotriva pandemiei.

Dinamica desfasurarii va fi alerta, iar pe 6 decembrie romanii vor administra celor ce conduc tara o lectie demna de tinut minte, este de parere presedintele PSD Marcel Ciolacu concluzionand aspru: dupa alegeri scapa cine poate! Numai ca intre timp, peste 60.000 de elevi din judetul Buzau si alte cateva sute de mii din tara vor invata exclusive online incepand de luni in conditiile in care platformele de lucru, dar mai ales echipamentul tehnic al fiecarui dascal si elev, plus efectele secundare ce recurg din aceste aspecte, vor avea loc.

Lansarea celor 14 candidati pentru un loc in Camera Deputatilor si Senat a fost sustinuta prin declaratii de presa si de catre primarul municipiului Buzau, Constantin Toma, presedintele Consiliului Judetean Buzau Petre Emanoil Neagu si primarul municipiului Rm. Sarat Sorin Cirjan.

Interesanta a fost declaratia celui mai de succes primar PSD din Romania in alegerile locale din septembrie 2020, Constantin Toma care spune ca accentul trebuie pus pe dezvoltare.

In acelasi context, presedintele CJ Petre Emanoil Neagu a anuntat astazi la Buzau AMR-ul actualului guvern: 30 de zile, mai ales ca dincolo de 6 decembrie 2020 „ora exacta se va da de la Buzau”.

Una peste alta, desi PSD Buzau a organizat astazi o lansare a candidatilor nespecifica, profund marcata de situatia in care se afla atatea mii de romani care se infecteaza zilnic cu SARSCOV2. Asadar, a concluzionat senatorul Lucian Romascanu se impune ca intreaga campanie electorala sa se axeze pe aspecte pozitive!

Articolul precedentAvrămescu, președinte PNL Buzău: „PSD minte de îngheață apele”
Articolul următorBenchescu, PNL: „Propunem dezvoltarea Buzăului, în locul risipei resurselor bugetare”