Cine credeți dumneavoastră că era în febra muncii astăzi, duminică, 14 noiembrie 2021, pe Valea Slănicului?

Culmea! De necrezut! Apoteotic! De-a dreptul de ținut minte!

Podețul Mangă, Mărăcineni

Muncitorii, și este la plural, nicidecum singularul care ar putea arăta că vorbim despre un singur om care să lucreze pe fiecare dintre cele două șantiere de pe podețele Mangă, din comuna Mărăcineni, și Mătești, din comuna Săpoca, de pe DJ 203K Mărăcineni-Lopătari.

Podețul Mătești, Săpoca.

În mod evident cheia misterului care ne arată că într-o zi de duminică și din luna noiembrie muncitorii lucrează intens pe cele două șantiere, vine dinspre Consiliul Județean Buzău, administratorul acestui drum județean de mare importanță economică pentru arealul cu peste 400.000 de locuitori. Misterul zelului din ziua de duminică de pe aceste șantiere provine din faptul că lucrările pe acest drum județean trebuie să se încheie, spunea chiar în luna octombrie 2021, președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, până pe 30 noiembrie 2021. Prima duminică de muncă pe șantierele de pe 203K!

Muncitorii firmei care execută aceste lucrări pe DJ 203K Mărăcineni-Lopătari, în mod evident vor să-și țină promisiunea față de autoritățile care vor deschide și alte șantiere, în diverse zone ale județului Buzău, și să încheie orice activitate pe Valea Slănicului cel târziu pe 30 noiembrie 2021!

S-o vedem așadar și pe-aceasta!

Articolul precedentOrașul Buzău va avea un nou regulament pentru serviciul de salubrizare
Articolul următor(P) Cinci parlamentari PSD din Buzău au votat pentru revitalizarea școlilor în paragină