Un părinte al uneia dintre voleibalistele Clubului Școlar Municipal Buzău a anunțat cu două zile în urmă conducerea administrativă a județului despre neașteptata victorie în plan național a fetelor – campioane en-titre pentru a treia oară!

Ca atare, astăzi, invitate la ședința ordinară lunară a Consiliului Județean Buzău au fost chiar sportivele de la echipa de minivolei a CSS Buzău care au primit flori, diplome, dar și remunerare din partea conducerii CJ, fiecare câte 500 de lei.

Președintele CJ, Petre Emanoil Neagu le-a urat succes tinerelor sportive, cu mențiunea să-și îndrepte respectul către familia din care provin, dascăli și antrenorii care le sunt alături pe drumul gloriei încă de la vârste destul de mici.

În același context, consilierul județean Constantin Popa le-a explicat sportivelor de la CSS că ședința ordinară lunară este de fapt punctul final al activității pe comisii de specialitate pentru a fi discutate hotărârile de interes public județean. Tocmai pentru că distinsul consilier județean a specificat faptul că el însuși a practicat sport de performanță în tinerețe poate că ar fi fost excelent dacă ar fi decis pe loc un suport material de la sine pentru performerele de la echipa de minivolei feminin a CSS! Este doar o notă a jurnalistului la care se pot ralia oricând persoane publice din mediul politic sau de afaceri!

Felicitări, fete faine de la CSS!

Articolul precedent(P) Sbîrnea, PSD:”Recunoștință tuturor eroilor”
Articolul următorFinaliști la Eurovision, surpriza lunii iunie la Monteoru