Traficul rutier pe DN10 Buzău-Brașov, la km 87+200, în zona Siriu ar putea fi reluat astăzi, 22 martie, în jurul orei 17, spun reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere București.

Pe parcursul zilei, arată aceștia, se va monta semnalizarea suplimentară necesară asigurării siguranței participanților la trafic. Odata cu finalizarea și a acestei etape, circulația va putea fi reluată, cităm, dar cu anumite restricții. Se precizează că aceste restricții sunt decise pentru ca participanții la trafic să fie în siguranță în condiții de tranzitare a DN 10 în zonele unde au avut loc căderi de pietre.
Până la reluarea circulației, ruta ocolitoare rămâne în vigoare, adică : DN10 km 47+070 Cislău – DJ102B Cislău – Vălenii de Munte – DN1A Valenii de Munte – Cheia – Brașov.

Sursa foto facebook – pagina Dragos Voicu, primar al comunei Siriu.

Reamintim că traficul rutier este suspendat în arealul Siriu-limită de județ cu Covasna din 18 martie când o stâncă de mari dimensiuni s-a prăvălit din versant pe carosabil. Informațiile de atunci le puteți citi aici.

Rămâne în atenția specialiștilor de la drumuri naționale acest tronson marcat în fiecare primăvară de căderi de pietre.

Articolul precedent(P) Pufu: 30 de milioane de euro pentru Banca de Gene prin PNRR
Articolul următorDISPUTA PENTRU APĂ – PARADOXUL CALVINI (II)