Cea mai bună veste din ultimii 31 de ani pentru cei 15.500 de locuitori ai comunei Mărăcineni: astăzi a sosit în zona Vernești țeava necesară subtraversării râului Buzău și destinată magistralei de gaze naturale EXCLUSIV pentru această comunitate! Concret, megaproiectul de alimentare cu gaze naturale a comunei Mărăcineni a început și în teren!

Un singur lucru a precizat primarul comunei Mărăcineni, Constantin Dumitru a venit țeava!, ceea ce înseamnă că în fapt este lucrul cel mai important! Ziua de astăzi este pentru primarul considerat cel mai bun gospodar al județului Buzău fericire maximă, și o spune chiar el! Alimentarea cu gaze naturale în Mărăcineni este un proiect scris și rescris de nenumărate ori, iar de astăzi este fapt concret! Autotrenurile cu țeavă specială, dar și cu containerele pentru muncitori sunt în câmp înspre Vernești de unde se începe acest megaproiect. În aceste zile se face organizarea de șantier și imediat încep lucrările specifice pentru a doua mare subtraversare a României, cea dintre Vernești spre Mărăcineni, pe sub râul Buzău.

Despre ceea ce presupune acest megaproiect – cel mai mare de la Curbura Carpaților puteți citi AICI și AICI, dar și AICI.

În același timp vă reamintesc informația de săptămâna trecută care arată că din primăvara anului viitor încep concomitent și lucrările de înființare a rețelei de distribuție de pe raza comunei Mărăcineni pentru conectarea gospodăriilor.

Articolul precedentTrafic deschis pe podețul de la Mangă!
Articolul următor7 octombrie, zi de ședință în Consiliul Local Municipal