In mod neasteptat pana si pentru gazdele din pensiunile agroturistice si putinele hoteluri ale judetului, Buzaul este extrem de atractiv in vara anului 2020 – an ce trece prin pandemia de COVID-19. Desigur, tocmai masurile din perioada starii de urgenta urmata de starea de alerta si constientizarea pericolului numit COVID-19 ii tin acasa pe romani care si-au ales si judetul Buzau ca loc de petrecere a concediului de odihna.

Ca atare, in acest moment gradul de ocupare a locurilor de cazare din toate pensiunile buzoiene deschise publicului este de suta la suta! Totul se intampla pana la sfarsit de luna septembrie, spun gazde buzoiene din zona montana!

Acest aspect poate fi unul nemaipomenit de puternic si important pentru autoritatile judetene si locale care trebuie sa apese butonul rosu de urgenta pentru demararea unor proiecte de modernizare si infiintare a infrastructurii turistice si de alcatuire de pachete turistice care sa vizeze judetul Buzau! Interesant este ca in plina pandemie, in judetul Buzau cel mai bine s-au dezvoltat turismul montan, turismul sportiv si turismul piscicol.

Articolul precedentExpozitii permanente in pasajele subterane ale Buzaului
Articolul următorEXCLUSIV: Azi se decide soarta Siriului: va fi sau nu statiune turistica!

1 COMENTARIU

Comments are closed.