Luna martie vorbește despre femeie, despre cât de prețuită este ea, despre flori și daruri de suflet! Tradiția și-a pierdut numărătoarea anilor, însă lasă povestea despre femeia care trebuie să fie puternică, gingașă, elegantă și mereu acolo unde durerea țipă. Femeia devine mamă și-și mângâie copilul și atunci când îi este bine, dar și când cerul s-a răsturnat dintr-o dată peste universul lui!

Pe 8 martie îi spunem femeii la mulți ani la nivel internațional!

Zăbovim alături de mame, doamne și domnișoare dragi sufletului fiecăruia dintre noi cu gândul de a ni le păstra lângă noi o veșnicie de s-ar putea! Nu-i ridicăm femeii statuie, nu o prețuim o singură zi în an, ci lăsăm respectul și iubirea să ne însoțească fiecare relație în parte. Avem fiecare povești de spus despre iubire, înțelegere, apreciere, demnitate și acum, mai ales acum, despre curajul cu care femeia este dăruită de la naștere, dar pe care poate și-l potențează în cursul vieții.

Azi, mă motivează să scriu scurt mesajul unei doamne alese din Buzău. Nu i-am cerut permisiunea de a-i publica numele, însă vă las și dumneavoastră mesajul mai jos ca refren al cinstei, onoarei și minunăției de a fi femeie!

Este adevărat că subiectul principal al acestei perioade este Războiul. Dacă femeile ar conduce lumea, subiectul principal al acestei perioade ar fi PACEA! Cum putem să o asigurăm, cu ce să contribuim?

Articolul precedent(P) Să aveți o primăvară frumoasă!
Articolul următor(P) Lucian Romașcanu – prezent la ședința informală a miniștrilor culturii din UE care au avut în atenție susținerea corectă a presei