O sumă bună de proiecte și, totodată o sumă importantă de bani alocate acestora.

Primăria comunei Mărăcineni este partener al provocării la educație economică și socială, provocare propusă de trei companii care vor să valorizeze copiii lăsați în țară de către părinții plecați la muncă în străinătate, dar și tinerii care-și caută loc de muncă ori au trecut de vârsta liceului, însă nu au o meserie. Este poate cea mai importantă provocarea a acestei perioade socio-economice aflată la un nivel scăzut pe fondul pandemiei de COVID-19 – să ți se ofere bani ca să înveți carte ori să pornești propriul drum în mediul privat! Țineți cont că aveți un număr de telefon pe care puteți suna pentru informații necesare înscrierii la unul dintre ineditele cursuri!

Iată mesajul conducerii Primăriei Mărăcineni. ” Ne unim forțele pentru sprijinirea generației tinere din comuna noastră!

De curând am primit invitația de a ne alătura inițiativei a trei firme din domeniul educației, care urmează să implementeze în comuna noastră mai multe proiecte dedicate copiilor și tinerilor. Este vorba despre proiecte centrate pe sprijinirea copiilor cu părinți plecați la muncă în străinătate, a tinerilor fără un loc de muncă și a celor care vor să obțină o calificare. Deocamdată, partenerii se află în faza constituirii grupului-țintă, așa că, dacă sunteți interesați să participați, puteți apela numărul de telefon: 0751 070 351.”

Articolul precedentAtenție! În Micro XIV și pe strada Stadionului se schimbă conducta magistrală de apă!
Articolul următorTic-tac pentru redeschiderea circulației pe podul de la Vadu Pașii