Consilierii județeni au de aprobat în penultima zi din luna martie când are loc de la ora 10, la sediul Consiliului Județean Buzău, o serie de 27 de proiecte ce vizează dezvoltarea teritoriului popualt cu peste 400.000 de locuitori. În aceeași ședință vor fi supuse atenției auditoriului și trei rapoarte anuale ce privesc implementarea Legii 544/2001, privind transparența decizională la nivelul CJ Buzău, dar și privind activitatea desfășurată de Autoritatea Teritorială de Ordine Publică a județului Buzău.

Desigur, este intersant de citit fiecare proiect de hotărâre a consilierilor județeni pe care o puteti face accesând linkul oficial inserat AICI.

Se remarcă mai multe proiecte județene ce pun valoare în reglementarea anumitor condiții de trafic pe drumurile județene. Acest aspect este conținut de hotărârea numărul 21. În același context, hotărârile 22, 23 și 24 conțin modificarea tarifelor de călătorie la bilete și abonamente pe traseele pentru care au drept de asigurare a transportului în comun trei companii diferite, Ela Trans, Șampion și Trans Expres, toate societăți cu răspundere limitată.

Există și un proiect ce aduce aparent noutate în plan județean inclus în hotărârea nr. 19 Proiect de hotărâre nr. 75/24.03.2022 pentru aprobarea promovării proiectului „Operațiuni de urgență și de recuperare în urma catastrofei cauzate de COVID-19 la nivelul județului Buzău” finanțat din Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene (FSUE).

Articolul precedent(P) RESTRICȚII TEMPORARE DE CIRCULAȚIE ÎN CENTRUL BUZĂULUI
Articolul următor(P) Romașcanu:”Va fi anchetă internă la Teatrul Național”