Protocolul de organizare si sustinere a finalei nationale a Eurovision intre Primaria Municipiului Buzau prin Centrul Cultural Alexandru Marghiloman si TVR a fost semnat astazi, in sala Nicu Constantinescu a Primariei Municipiului Buzau.

Doina Gradea, presedinte-director general al Societatii Romane de Televiziune si Elena Isbasoiu, directorul Centrului Cultural Alexandru Marghiloman au semnat in prezenta primarului municipiului Buzau, Constantin Toma actele premergatoare organizarii efective pe 1 martie a showului de doua ore si jumatate prin care vocea Romaniei, Roxen va canta cinci piese dintre care una singura va fi votata si va reprezenta tara noastra la finala europeana de la Rotterdam.

Sef al delegatiei Eurovision din partea TVR este Liana Stanciu care a precizat ca dintre cele 1.500 de locuri din sala Sporturilor Romeo Iamandi, locul de desfasurare al finale romanesti, o buna parte vor fi acordate fanilor traditionali ai acestui concurs.

 

 

Pe de alta parte, primarul Constantin Toma a aratat ca evenimentul transmis in direct de televiziunea nationala pe 1 martie 2020 este o ocazie unica de promovare a orasului Buzau, care, potrivit Doinei Gradea va beneficia realmente de momente de sine statatoare pe perioada de promovare a evenimentului la nivel national de prezentari ale oamenilor, locurilor si produselor care ii aduc in istorie si in prezent faima.

Parteneriatul si alegerea orasului Buzau pentru organizarea acestei finale mai au un alt beneficiu: una dintre vocile in trend ale scenei romanesti muzicale, ea insasi participanta la preselectia nationala a Eurovision, va fi invitata pentru a face parte din spectacolul de pe 1 martie din Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzau.

Intrarea la spectacol se va face pe baza de invitatie. Pentru cei peste 115.000 de locuitori ai orasului Buzau, finala Eurovision inseamna deja o punere pe harta oraselor romanesti care vor sa dezvolte cultura, sa-si promoveze propriile valori si sa iasa din randul urbilor molcome.

Articolul precedentPiata Dacia ar putea deveni Piata Revolutiei
Articolul următorCAND SE TERMINA APA