Liceul Dimitrie Filipescu, Universitatea de Stiințe Aplicate NAMK din Finlanda și Primăria Municipiului Buzău au înfințat Centrul de Eexcelență în învățământul profesional tehnic MERITAS care îi așteapt în primul rând pe elevii care au terminat clasa a VIII-a în acest an. Ei pot face parte din acest centru unic de la 1 septembrie 2022. Timp de trei ani, elevii învață teretic și practic, chiar la angajatori de top din oraș să devină meseriași de succes.

O dată înscriși în sistemul de cursuri din învățământul dual MERITAS își pot alege s devină electricieni exploatare joasă tensiune în domeniul electric, sudor, operator la mașină cu comandă numerică, lăcătuș contrucții metalice și utilaj tehnologic, mecanic utilaje și insalații din industrii ș mecanic auto. Părinții sau direct elevii își pot lua toate informațiile necesare de pe www.meritas.ro, pot face înscrierea la adresa admitere@dimitriefilipescu.ro sau pot cere informații la 0736/642.758.

Elevii MERITAS primesc lunar o bursă de 500 de lei, dar și transport pe mijloacele de transport în comun dn orașul Buzău și cazare gratuite, dar mai ales șansa de a reuși în viața profesională – practică la companiile specializate cu care se și semnează un precontract la începutul clase a IX-a.

Ideal este să urmăriți cu atenție materialul video pus la dispoziție de specialiștii Primăriei Municipiului Buzău, astfel încât să-i oferiți copilului dumneavoastră o șansă pentru o viațaă profesională corectă și sigură!

Articolul precedent(P) Trafic rutier, reconfigurat în orașul Buzău
Articolul următorPetre modifică regulile privind transportul public de persoane în județul Buzău