Nu semanam grau in aceasta toamna, nu avem paine in vara lui 2021! Si cel care poate ajuta fermierul sa poata semana in bune conditii in cel mai secetos an din perioada recenta este chiar statul roman care trebuie sa intervina financiara stfel incat cultivatorul sa fie determinat sa mai infiinteze culturi ce hranesc in cele din urma populatia Romaniei! Totul pentru ca fermierul trebuie sa aiba capital de lucru si in toamna lui 2020, dar si in primavara lui 2021.

Mai mult, spune George Sava, candidat ALDE pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Buzau in alegerile locale din 27 septembrie 2020, tanarul fermier trebuie sa primeasca si o renta lunara astfel incat sa-si poata tine familia alaturi de el acolo unde incepe o afacere in agricultura, copiii acestuia nefiind in acest fel privati nici de parinte si nici de educatie.

George Sava, candidat ALDE pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Buzau arata ca programele pentru tinerii fermieri nu pot avea aplicabilitate corecta in Romania. Iata de ce:

Text asumat de Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor, ALDE – Filiala Buzau. Cod AEP 21200063.

Articolul precedentMasurile de mediu vor bloca turismul in Geoparcul Tinutul Buzaului? (P)
Articolul următorConstructii noi pe strada Depozitului