Da, exista si aceasta posibilitate. Iar afirmatia ii apartine chiar primarului municipiului Buzau, Constantin Toma care argumenteaza:

In sensul giratoriu din zona comerciala a orasului Buzau – sens giratoriu recent infiintat – au avut loc trei evenimente rutiere soldate cu deterioarea si a autoturismelor conducatorilor auto, dar si cu distrugerea rondului.

Tocmai numarul mare de accidente rutiere in nici o luna de zile de existenta a rondului a dus la aprigi comentarii si solicitarea venita din partea soferilor care folosesc zona strazii Frasinet pentru a intra in supermarketurile din cartierul Micro III, dar si pentru a iesi spre DN2E85 Buzau-Focsani, solicitare de a fi reconfigurat acest sens giratoriu despre care primarul Toma spune ca exista inclusiv posibilitatea de a fi desfiintat daca reprezentantii magazinelor nu se aseaza la masa discutiilor cu autoritatile locale si cu poltistii rutieristi din Buzau.

Una peste alta, un aspect este clar: rondul din zona comerciala este gresit si trebuie reconfigurat corespunzator astfel incat vizibilitatea soferilor sa nu mai fie obturata.

Pe de alta parte, soferii aduc in atentia autoritatilor si apropierea a doua sensuri giratorii intr-un perimetru redus. Primarul Constantin Toma spune ca el insusi a experimentat condusul pe timp de noapte si a trecut in mod special prin acest rond.

Articolul precedentMesaj inedit al unui primar in vreme de pandemie
Articolul următorLA MULTI ANI!