Advertorial

Avrămescu: “Scrieți-i primarului și spuneți-vă opinia despre bugetul Buzăului !”

Deputatul Avrămescu vorbește în primul rând despre lucrul în echipă după modelul Bolojan de la Bihor care a atras pentru dezvoltarea orașului Oradea 600 de milioane de euro timp de 12 ani cât a condus cetatea, apoi ideea unui parc industrial în zona Buzăului trebuie musai adusă în prezent, construirea de locuințe ANL,iar restul ideilor liberale sunt în partea audio.

Programul nostru pe următorii patru ani este agenda buzoianului care ne-a susținut în alegeri, a buzoianului care nu și-a spus punctul de vedere la aceste alegeri, e momentul ca toți să vină să-și spună punctul de vedere cu privire la ce se întâmplă în oraș!, poziția îi aparține deputatului Gabriel Avrămescu, președintele filialei Buzău a PNL și a fost prezentată public astăzi, într-o conferință de presă a cărei temă centrală a fost discutarea proiectului de buget al Primăriei Municipiului Buzău, buget aflat în dezbatere publică timp de 15 zile, începând din 23 martie.

Așadar, deputatul liberal a adus în atenție din start bugetul previzionat de specialiștii PBZ – în anul anterior au existat încasări de 6719 mii lei, proiectul prezent de buget merge pe previzionarea a 6720 mii lei, încasări, deși, spune liberalul, vorbim despre majorări de taxe și impozite locale. Aceleșă observații vin și când este vorba despre încasările d ela persoane juridice. Iată ce spune liderul PNL Buzău!

Pe rând, deputatul Avrămescu a prezentat inutilitatea alocării a 3 milioane de euro pentru susținerea echipei de fotbal Gloria Buzău care nu dovedește performanțe în plan național, apoi pune semne de întrebare vizavi de construirea sau modernizarea unor cimitire, a unui complex hipic sau necesității unui foraj în zona Iazul Morilor. Creditare și cheltuire nechibzuită, spune liberalul că este rețeta la Primăria Buzău. Iată declarația acestuia care în fapt le cere celor aproape 60.000 de buzoieni care nu au ieșt la vot în 2020!

cabinet.primar@primăriabuzau.ro este adresa pe care fiecare buzoian, spune președintele PNL ar trebui să-și exprime opinia vizavi de proiectul de buget pentru orașul Buzău aflat în dezbatere publică 15 zile din 23 martie începând.

Liberalii au propriile idei pentru a valorifica în mod judicios bugetul orașului Buzău în favoarea cetățenilor, spune președintele lor. Deputatul Avrămescu vorbește în primul rând despre lucrul în echipă după modelul Bolojan de la Bihor care a atras pentru dezvoltarea orașului Oradea 600 de milioane de euro timp de 12 ani cât a condus cetatea, apoi ideea unui parc industrial în zona Buzăului trebuie musai adusă în prezent, construirea de locuințe ANL,iar restul ideilor liberale sunt în partea audio.

Una dintre cele mai interesante idei a PNL BUzău este totuși înființarea unei piețe volante pentru producătorii buzoieni care realmente au nevoie să-și vândă producția obținută cu palmele la un preț corect și în funcție de sezon!

Ilinca Moise

Add Comment

lasă aici un comentariu

Mai multe articole