Advertorial

Banca de Gene și oamenii faptelor

Cuprinderea sumei necesare pentru începerea activității la Banca de Gene la Buzău, anul acesta, este primul semn că suntem oameni ai faptelor şi că promisiunile noastre electorale nu vor rămâne doar la stadiul de vorbe.

Liberalii buzoieni nu uită de una dintre cele mai importante promisiuni din campania electorală pentru alegerile generale din noiembrie-decembrie 2021: deblocarea proiectului Banca de Gene. Așadar, se arată în comunicatul PNL Buzău remis redacției, o delegație liberală coordonată de deputatul Gabriel Avramescu, președintele PNL Buzău, a purtat luni o discuție rodnică la Ministerul Adriculturii chiar cu ministrul Adrian Oros. Iată ce spune comunicatul PNL:

**Luni, 25 ianuarie 2021, parlamentarii liberali din Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu, preşedintele Filialei Judeţene Buzău a Partidului Naţional Liberal; senatorul buzoian, Vlad Pufu, președintele Organizației Municipale PNL Buzău și cercetătorul Costel Vânătoru, coordonatorul proiectului „Banca de Resurse Genetice Vegetale pentru Legumicultură Floricultură, Plante Aromatice şi Medicinale de la Buzău”, au inițiat o întâlnire de lucru cu Adrian Oros, Ministrul Agriculturii. Discuțiile au vizat situaţia actuală a Băncii de Gene de la Buzău, care până acum nu a primit fondurile necesare pentru funcționare.

Ministrul Agriculturii și delegația liberală de la Buzău

S-a stabilit ca, imediat după aprobarea Legii Bugetului de Stat să fie alocată suma necesară pentru derularea tuturor pașilor pentru începerea activităţii, la Buzău, a acestui proiect de importanţă naţională. „Cuprinderea sumei necesare pentru începerea activității la Banca de Gene la Buzău, anul acesta, este primul semn că suntem oameni ai faptelor şi că promisiunile noastre electorale nu vor rămâne doar la stadiul de vorbe. Dezvoltăm împreună comunitatea, acesta este un demers care deja se vede și se simte.” – Gabriel Avrămescu, deputat PNL.

„Banca de gene este unul dintre principalele obiective pe care le-am avut în agenda electorală, iar faptul că într-un timp atât de scurt am reuşit să facem paşi concreţi, reali, pentru obținerea finanțării acestui proiect de importanţă naţională la Buzău, nu poate decât să mă bucure. Nu vom trăda încrederea buzoienilor şi vom continua să facem tot ce este posibil pentru un Buzău dezvoltat, modern, european.” – Vlad Pufu, senator PNL.

#DezvoltamBuzaul #DezvoltamRomania #PoliticaPentruComunitate

#ImpreunaPentruComunitate Biroul de presă al PNL Buzău**

Așadar, suflarea buzoiană așteaptă acum Legea Bugetului și imediat alocarea primei tranșe de finanțare pentru Banca de Gene a României de la Buzău!

Ilinca Moise

Add Comment

lasă aici un comentariu

Mai multe articole