Advertorial

Benchescu, PNL: DN10 intra in evaluare pentru refacere completa

... va acționa atât pentru rezolvarea problemelor urgente, cât și pentru modernizarea completă a DN10. De asemenea, și-a anunțat intenția de a merge personal în județul Buzău, într-o vizită de lucru, pentru evaluarea la fața locului și stabilirea măsurilor necesare în vederea reluării de îndată a traficului greu pe toată lungimea DN10.

Reabilitarea DN 10 Buzău-Brașov, în atenția Ministerului Transporturilor

În data de 17 noiembrie 2020, Claudia Benchescu, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de deputat al județului Buzău pentru Parlamentul României, a avut o întrevedere la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor cu secretarul de stat Irinel Ionel Scriosteanu.

În cadrul întalnirii a fost adusă în discuție situația dificilă în care se găsește DN10, drumul național care leagă Buzăul de Brașov. De  mai bine de 13 ani, drumul este impracticabil pentru mașinile de mare tonaj, așa cum a reieșit din interacțiunile directe pe care candidatul Partidului Național Liberal le-a avut cu locuitorii zonei de nord-vest a județului.

În timpul întâlnirii, secretarul de stat Irinel Ionel Scrioșteanu a menționat importanța DN10 în dezvoltarea economică a județului Buzău și a transmis că Guvernul condus de Ludovic Orban va acționa atât pentru rezolvarea problemelor urgente, cât și pentru modernizarea completă a DN10. De asemenea, și-a anunțat intenția de a merge personal în județul Buzău, într-o vizită de lucru, pentru evaluarea la fața locului și stabilirea măsurilor necesare în vederea reluării de îndată a traficului greu pe toată lungimea DN10.

COD MANDATAR 11200025

Ilinca Moise

Add Comment

lasă aici un comentariu

Mai multe articole