Interviu

Cea mai tanara comuna buzoiana face pionierat in dezvoltare

Lectia de astazi trebuie continuata si cand sunt zdrobite fructele pentru a vedea concret ce portie de sanatate putem primi de sub deal, de la Unguriu – stiti, comuna cea tanara a judetului Buzau ce-si scrie acum istoria intr-un mod curat, inedit, precursor, dar mai ales civilizat!

Bucati de soare stau ravasite printre nori cuminti. Compun un puzzle despre armonie si cumintenie, harnicie de poveste si eroi. Rup cate un element astfel incat sa inteleg mersul vietii inca in stare de alerta din cauza celei mai noi boli de pe pamant, COVID-19, si care a tintuit in case lumea de pe tot globul parca pentru a privi mai bine neputinta din spital a semenilor atat de cumplit incercati. Incercam sa reluam treptat viata normala. Nu stim insa sa redefinim normalul la sfarsit de luna mai a lui 2020, astfel incat sa nu ne trezim atacati, asa pe nevazute, de temutul virus nou si inca prezent printre noi. Eh, azi soarele acesta desfacut latent pe cer vorbeste despre speranta si curatenie. Pun soarele drept bob de zabava, semn ca speranta nu ne-a parasit si sta in coltul de sus al sufletului.

Intersant este sa cititi dvs. in ziar intreg reportajul despre comuna cea tanara a judetului Buzau: ISTORIA ACUM SE SCRIE PENTRU UNGURIU!

Ilinca Moise

Add Comment

lasă aici un comentariu

Mai multe articole