Advertorial

Consultare privind construirea unui cimitir municipal

Stimaţi cetăţeni

În vederea implicării publicului în etapa elaborării unui Plan Urbanistic Zonal, aducem la cunoştinţă că  Primăria Municipiului Buzău. cu sediul în Piaţa Daciei, nr. 1, a demarat procedura pentru aprobarea documentaţiei de Plan Urbanistic Zonal, etapa pregătitoare de informare a publicului cu privire la intenţia de elaborare PUZ, pentru « CONSTRUIRE CIMITIR MUNICIPAL» pe teren intravilan domeniu public din municipiul Buzău, cart. Micro 14, str. General Grigore Baştan, nr. 2, Cazarma 3177, Lot 2, în suprafaţă de 56991 mp.

Consultarea documentelor complete ale propunerilor PUZ precum şi transmiterea observaţiilor, se pot face la Serviciul Urbanism, Amenajare Teritoriu, camera 8 din Primărie, consilier Diaconiţă Elena (tel.0238/725.538), persoană responsabilă din partea Primăriei cu informarea şi consultarea publicului, în perioada 15.11.2019 – 06.12.2019, în zilele lucrătoare.

Cu stimă,

 

  Primarul Municipiului Buzău,

Constantin Toma

etichete

Ilinca Moise

2 Comments

lasă aici un comentariu

 • O inițiativă lăudabilă!
  Am vrut să îmi cumpăr un loc de veci, că am 71 de ani, în cimitirul Sf Andrei 2, și am aflat că prețul cel mai mic este de 3500 de lei.
  Jaf pe fața, din partea BOR.
  RUȘINE! !

 • Stimabili domni!
  Suntem un municipiu de virca 130.000 de locuitori.
  În acest municipiu sunt 7 cimitire vaste, pline. Exclusiv Cimitirul Eroilor.
  Cred că dacă s-ar însuma suprafețele cimitirelor, ar fi cam jumătate de Buzău.
  De domnilor „iedili” nu vă gândiți la un crematoriu?
  Este absolut necesar, chiar dacă popa Înaltul și Prea Sfințitul și Bogatul, nu vrea, fiindcă-i pică din largele buzunare mereu pline.
  Faceți crematoriu și nu mai măriți suprafețele cimitirelor și-așa foarte mari.

Mai multe articole