Argument

EXCLUSIV: Incep lucrarile pe viaductul Giurca

Este evident ca responsabilitatea inceperii lucrarilor de constructie pe viaductul Giurca a fost pasata ...

Delasarea autoritatilor ia sfarsit pe 23 aprilie 2020. Este evident ca responsabilitatea inceperii lucrarilor de constructie pe viaductul Giurca a fost pasata chiar cativa ani intre autoritati locale si autoritati nationale sau intre cele nationale ajunse la momentul schimbarii, insa peste doua zile, pe viaductul Giurca situat pe DN 10 Buzau – Brasov la km 82+632 (81+202) peste Valea Giurca in satul Lunca Jaristea din comuna buzoiana Siriu realmente se aseaza santierul de lucru.

Viaductul Giurca face parte din reteaua rutiera TEN-T, iar valoarea lucrarilor autorizate se ridica la 4.857.203 lei, potrivit autorizatiei de constructie nr. 93/8.11.2019.

Va aduc in atentie ca buzaulinreportaje.ro a sustinut acest demers inclusie catre actualul ministru al Transporturilor din guvernul Orban, Lucian Bode https://buzaulinreportaje.ro/reportaj/reportaj-social/giurca-podul-pasarii-responsabilitatii-intre-doua-guverne/ si https://buzaulinreportaje.ro/reportaj/reportaj-social/viaductul-care-saraceste-jumatate-din-judet/ , iar datorita prezentei perseverente in teren s-a pus in miscare si santierul de la Valea Neagra https://buzaulinreportaje.ro/reportaj/reportaj-social/exclusiv-din-2-aprilie-incep-reparatiile-pe-dn-10/.

Ca atare, astazi venim doar cu o completare de informatii. Actualitatea spune ca viaductul Giurca trebuie realizat potrivit acestei autorizatii de constructie in 24 de luni, cu posibilitate de prelungire.

etichete

Ilinca Moise

Add Comment

lasă aici un comentariu

Mai multe articole