Advertorial

Frau Oana, noul viceprimar ales de primarul Toma

Un singur gand pentru noul edil: viel Glück, frau Oana!

Astazi a avut loc prima sedinta a noului Consiliul Local Municipal dupa ce marti, in Parcul Tineretului noii consilieri locali si primarul ales, Constantin Toma au depus juramantul de credinta in folosul comunitatii si al locuitorilor orasului Buzau.

Asadar, de astazi primarul ales cu 78,06% dintre sufragiile buzoienilor din cel mai mare oras al judetului Buzau are formula completa de conducere pentru urmatorii patru ani. Ca atare, l-am intrebat pe Constantin Toma care sunt axele de baza ale noului mandat de primar pentru ca orasul Buzau sa devina un magnet urban in plan national.

Revenind la constituirea formulei de conducere a orasului Buzau pentru perioada 2020-2024, daca la primul post de viceprimar Ionut Apostu nu a trecut prin mari emotii ca-si va pierde mandatul, al doilea loc a fost intens vehiculat in ultimele zile. Surpriza pentru buzoieni este ca pentru prima data in perioada moderna viceprimar al Buzaului sa fie o femeie tanara.

Oana Matache are 32 de ani si este unul dintre tinerii intorsi acasa dupa ce si-a terminat cu succes studiile la Shefiled in Anglia ca sef de promotie la psihologie si mai apoi la prestigiosul institut german Goethe. Oana a si locuit in afara tarii insa a revenit acasa, la Buzau cu o singura speranta: ca si la noi poate fi “ca afara”.

Fapt pentru care din iunie 2020 a intrat in echipa de tineri consilieri a primarului Constantin Toma, iar de astazi va fi viceprimar al Buzaului. Orasul are nevoie de dezvoltarea de proiecte pentru educatie si sport, copiii fiind o categorie sociala care in acest moment trec prin traume ascunse provocate de pandemia de COVID-19. Specialist in psihologie si scolita la rigurosul Institut Goethe, si o spun ca un detinator de bursa al acestuia, Oana Matache poate fi asul proiectelor de finete cu deschidere europeana ale primarului Constantin Toma.

Interesant este ca viceprimarul nou al municipiului Buzau ocupa si locul 6 pe lista pentru Camera Deputatilor a PSD pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Un singur gand pentru noul edil: viel Glück, frau Oana!

Ilinca Moise

Add Comment

lasă aici un comentariu

Mai multe articole