ANUNT PUBLIC

PRIMARIA MUNICIPIULUI BUZAU

 

In conformitate cu dispozitiile art. 7, alin. (1) și (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparent decizionala in administratia publica, in calitate de primar, aduc la  cunostinta publica faptul ca pentru sedinta ordinara a Consiliului Local al Municipiului Buzau din luna august 2019 a fost initiat urmatorul proiect de hotarare cu character normativ:

 

  • proiect de hotarare pentru aprobarea procedurii privind acordarea inlesnirii la plata a creantelor bugetare restante datorate bugetului local de catre persoanele fizice si juridice prin esalonare la plata.

 

Persoanele fizice si juridice interesate pot consulta proiectul de hotarare pe site-ul autoritatii publice locale, la adresa www.primariabuzau.ro si la avizierul primariei.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectul de hotarare mentionat mai sus pot fi depuse la sediul Primariei municipiului Buzau, la Ghiseul Unic, pana cel tarziu 05 august 2019, la responsabilul pentru relatia cu societatea civila, doamna Jipa Petronela.

 

PRIMARUL MUNICIPIULUI BUZĂU,

Constantin Toma

 

EP/FSP

  1. 2

25.06.2019

Articolul precedentCheile Buzaului au devenit pubela judetului?
Articolul următorCriterii pentru acordarea ajutoarelor de urgenta