… zi liberă de la boala care le smulge în fiecare clipă câte puțin sau poate mai mult din sănătatea cu care am fost dăruiți unei bune părți a semenilor noștri.

Expresia îi aparține directorului Centrului Județean de Transfuzie Sanguină, Adriana Crăciun care a adresat rugămintea din nou buzoienilor sau poate celor aflați în trecere prin Buzău și care vor să doneze sânge să și treacă la a oferi cel mai frumos cadou de sărbători unor necunoscuți aflați în suferință cumplită.

Rugîmintea directorului CTS a fost spusă în holul Sălii Mari a Consiliului Județean Buzău, astăzi, 6 decembrie 2021, la prima acțiune de acest fel într-o instituție publică din administrație din județul Buzău.

În același ton, în prima zi de iarnă în care bucuria darurilor are semnificații profunde, președintele CJ Petre Emanoil Neagu a susținut demersul angajaților din instituție, dar și apelul directorului Adriana Crăciun către oamenii care pot dona sânge.

Angajații CJ au donat astăzi sânge pentru bolnavii care au nevoie de punga specială cu daruri aparte, iar bonurile de masă aferente acestui gest ajung la persoane aflate in dificultate socială și economică.

Articolul precedentProvocare foto – cum arăta Crăciunul de odinioară?
Articolul următor(P) Ministrul Culturii Lucian Romașcanu, prezent la marcarea a 65 de ani de UNESCO