Surpriză sau nu, Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău a anunțat astăzi într-o scurtă conferință de presă ce a urmat ședinței lunare a executivului buzoian intenția sa privitoare la păstrarea poziției pe care o deține aici în prezent.

Așadar, adrenalina este sporită și vine chiar din partea unor posibili candidați din interiorul Consiliului Județean Buzău sau din partea altor formațiuni politice capabile să trimită în lupta pentru șefia CJ un candidat de talia actualului președinte, s-ar putea înțelege din declarația lui Neagu care, la început de lună iunie 2022 declara, tot într-o conferință de presă, că următorul pas politic în cariera sa ar putea fi ocuparea unui fotoliu de parlamentar. Șah!

Din 19 decembrie 2014 Petre Emanoil Neagu a fost ales președinte interimar al CJ Buzău, după ce președintele în exercițiu atunci, Cristi Bîgiu a demisionat din cauza problemelor în justiție. Pe 13 noiembrie 2015, Neagu devenea președinte a CJ Buzău prin votul secret al consilierilor județeni. Din 2005 și până în 2008 a fost președinte al PNL, în prezent este membru PSD.

Articolul precedent(P) Avrămescu, PNL:”A început expertiza tehnică pentru DN2E85″
Articolul următorTrei argumente pentru a vizita Bisoca pe 21 august