Declarația liderului penelist de la Buzău a fost făcută pentru buzaulinreportaje.ro la Chiojdu, zona natală a deputatului Gabriel Avrămescu. Astfel, misiunea politicianului este și mai dificilă pentru că oamenii lângă care a crescut, și aici am citat din ceea ce a precizat președintele PNL Buzău, au așteptări majore de la acest fiu al satului care a reușit.

Oamenii care locuiesc în comuna Chiojdu spun că au nevoie printre altele mai ales de completarea infrastructurii rutiere, dar mai ales de o infrastructură turistică bine pusă la punct, de valorificarea produselor montane pe care ei le obțin încă în mod tradițional. De lucruri concrete care să ridice nivelul de trai în comunitatea care de fapt a pus bazele turismului rural din județul Buzău imediat după 1990 prin Ioan Lezeu, cunoscut drept Tata Lice de la Pensiunea Tata Lice.

Președintele PNL Buzău a luat parte așadar, acasă, la nașterea unei noi referințe turistice pentru județul Buzău, Plaiul Bâscilor. Iată ce înseamnă acest lucru!

Concret, Gabriel Avrămescu vorbește despre proiecte palpabile după aprobarea celebrului PNRR care ar putea fi aprobat de autoritățile europene la sfârșit de an 2021.
Alături de președintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu, la evenimentul din 27 august 2021, cu localizare în curtea primitoare a minunatei Case cu Blazoane din comuna Chiojdu, au fost prezenți și senatorul Vlad Pufu, dar și secretarul Viorel Dobre. În fapt, la Chiojdu a fost semnat protocolul de colaborare a șapte comune și două orașe din nordul județului Buzău, toate așezate pe ape cu nume de Bâsca, în asocierea Plaiul Bâscilor coordonată de arhitectul Florin Enache de la Asociația #better.

Articolul precedentTârg de adopții
Articolul următorInvestiție în buzoieni care intră în câmpul muncii în 2040