Poate cel mai nimerit răspuns ar fi ineditul eveniment ce va fi organizat mâine, sâmbătă, 11 iunie 2022, la mijloc de zi, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 la numărul 12 de către Asociația #better din București, organizatori prinicipali fiind arhitectul Florin Enache și singura lady chef din Buzău, Andrea Pascu de la Restaurantul Antica Roma.

www.buzaulinreportaje.ro susține evenimentul în calitate de promotor media, mai ales că avem deja lansată rubrica Astăzi mâncăm la Antica Roma și în care vă prezentăm meniuri cu specific italian, la rând fiind o excelentă mâncare din Abruzzo cu multă carne de miel, dar și deliciosul calzone, portofelul cu surpize din peninsulă.

Până la rețetele care ne lasă apă în gură, îi solicit arhitectului Florin Enache detalii necesare despre Expo Apartament 50+, a treia oprire națională a expoziției de țevi colmatate și robineți ruginiți proveniți din apartamentele care au trecut deja de jumătate de secol de viață.

Și orașul Buzău are apartamente construite în zona centrală exact în anii 1950-1960, iar auotritățile locale au schimbat la finalul lui 2021 pentru prima dată una dintre cele mai importante magistrale de apă din cel mai mare cartier al urbei și au descoperit cât de avariate sunt acele rețele. Ca atare, expoziția este una manifest pentru locuire în condiții bune, spune arh. Florin Enache de la #better.

Pentru că avem parte în linkul atașat de un comunicat de presă premium ne permitem să redăm o bună parte din el.

Este un manifest care nu doar scoate la iveala lucruri mai putin vizibile, dar ne si  ajutã să vedem mai bine realitatea din mediul construit atunci când e vorba de #LOCUIRE. Este şi un pretext sã aducem în atentia atât a publicului, cât şi a autorităţilor competente problematica deloc simplă a fondului construit“moştenit” care trece pragul de 50 de ani. Ideea, pe cât de simplă, poate avea un impact major dacă reuşim să ajungem prin conştientizare, cât mai aproape de publicul larg si astfel sã evitam dramele oamenilor care îşi amenajează superb apartamente trecute de 30-40-50 de ani ca apoi să le vadă inundate.”  

La Buzău Antica Roma este locul  potrivit pentru această expoziţie despre #locuire de buna calitate dintr-un motiv foarte simplu – credem în lucrurile bine facute, cu pasiune si profesionalism si ne propunem sa alegem locuri neasteptate pentru public, sa sustinem antreprenorii locali”, se arată în comunicatul #better. 

Așadar, invitația este deschisă, rămâne să treceți prin zona gării Buzău spre ora 11 a zilei de sâmbătă, 11 iunie 2022, fie pentru a degusta pastele italienești pregătite maiestuos de lady chef Andrea Pascu, fie pentru a vedea cât de suferinde sunt țevile din apartamentele noastre!

Articolul precedent(P) Taberele copiilor vor putea fi plătite cu voucherele de vacanță ale părinților
Articolul următorVine Diana Bișinicu, deci e seară etnică pe 14 iunie, în Drăgaică!