La filiala județeană a Partidului Social-Democrat Buzău a avut loc astăzi o primă conferință de presă condusă de senatorul Lucian Romașcanu, însă din postura de președinte interimar al filialei. La masa comunicării au stat primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, deputatul Romeo Lungu și deputatul Laurențiu Țepeluș.

Pentru că este prima prezență publică la Buzău de la preluarea interimară a șefiei PSD Buzău e bine să auzim ce înseamnă acest lucru pentru senatorul Romașcanu.

Continuând ideea, interesant este ce-și propune senatorul Romașcanu din noua funcție în partid. Concis, președintele interimar al PSD Buzău arată că recâștigarea unor primării este definitorie pentru filială. Totul, pe un fond clar de pace.

Pe de altă parte, noul lider interimar al social-democraților buzoieni nu a trecut cu vederea evenimentul din 26 septembrie 2021 din orașul Buzău și care poate scrie istorie la nivel național, refrendumul de unire al municipiului cu comuna Țintești.

Astfel, primarul municipiului Buzău a reiterat interesele sociale și economice ale orașului Buzău vizavi de unirea cu comuna vecină Țintești – eveniment care în această săptămână a adus detaliile necesare în zonele de maxim interes ale marilor cartiere ale orașului. Iată ce a precizat primarul Constantin Toma.

Patru misiuni enumerate clar de către președintele interimar, plus a cincea – implicarea în referendumul din 26 septembrie 2021 – și o filială județeană ce urmează totuși să aibă parte de alegeri, dar la un moment dat, a precizat senatorul Lucian Romașcanu.

Articolul precedentȘedință extraordinară la Primăria Buzău
Articolul următorBolojan vine mâine la Buzău. De ce?