ANUNT PUBLIC

Inconformitate cu dispozitiile art. 7, alin. (1) si (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparent decizionala in administratia publica, in calitate de primar, aduc la cunostinta publica faptul ca pentru sedinta ordinara a Consiliului Local al Municipiului Buzau din luna iulie 2019 a fost initiat urmatorul proiect de hotarare cu character normativ:

• proiect de hotarare pentru completarea punctului 12 din Anexa 1 la Hotararea Consiliului Local nr. 231/28.09.2018 privind aprobarea criteriilor pentru acordarea unor ajutoare de urgenta, precum si a prestatiilor financiare exceptionale.

Persoanele fizice si juridice interesate pot consulta proiectul de hotarare pe site-ul autoritatii publice locale, la adresa www.primariabuzau.ro si la avizierul primariei.
Propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectul de hotarare mentionat mai sus pot fi depuse la sediul Primariei municipiului Buzau, la Ghiseul Unic, pana cel tarziu 15 iulie 2019, ora 12.00 la responsabilul pentru relatia cu societatea civila, doamna Jipa Petronela.

PRIMARUL MUNICIPIULUI BUZAU,
Constantin Toma

EP/FSP
ex. 2
24.06.2019

Articolul precedentAnunt privind esalonarea la plata creantelor bugetare
Articolul următorOrasul care a scris povestea lemnului

2 COMENTARII

  1. Buna ziua. Am cautat criteriile pentru acordarea ajutorului si nu am gasit. Poate ne spuneti dvs. ce anume trebuie sa contina dosarul, unde se depune dosarul si de cand incepe acordarea acestui ajutor. Multumesc.

Comments are closed.