În conformitate cu dispoziţiile art. 7, alin. (1) și (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, în calitate de primar, aduc la cunoştinţă publică faptul că pentru şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Buzău din luna ianuarie 2020 a fost iniţiat  următorul proiect de hotărâre cu caracter normativ:

  • proiect de hotărâre privind schimbarea denumirii tronsonului din „Bulevardul Industriei”, delimitat de Strada Dimitrie Filipescu și rondul de la intersecția Șoselei București cu celălalt tronson al aceluiași bulevard,în „Strada Drăgăicii” din municipiul Buzău.

Persoanele fizice şi juridice interesate pot consulta proiectul de hotărârepe site-ul autorităţii publice locale, la adresa www.primariabuzau.ro şi la avizierul primăriei.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectul de hotărâre menţionat mai sus pot fi depuse la sediul Primăriei municipiului Buzău, la Ghişeul Unic, până cel târziu 10 ianuarie 2020, la responsabilul pentru relaţia cu societatea civilă, doamna Jipa Petronela.

 

PRIMARUL MUNICIPIULUI BUZĂU,

Constantin Toma

Articolul precedentCarnatii de Plescoi, din sat in UE
Articolul următorComuna care nu se vrea oras, desi se comporta ca unul