Din 17 mai 2022 pe Bulevardul Stadionului la nr. 7A

 ●RMN și CT cu tehnologie de ultimă generație, acasă

Misiunea Clinicii de Excelență în Imagistică RMN și CT – Medima Health din București este de a democratiza accesul pacienților la investigații medicale de calitate, de vârf, în România.

Pornind de la acest concept prezentat de Vlad Ardeleanu, CEO la Medima Health în fapt aducem în atenția dumneavoastră una dintre veștile medicale așteptate de ani buni – deschiderea marți, 17 mai 2022, la ora 13 a clinicii din Buzău, de pe Bulevardul Stadionului nr. 7A, în imediata apropiere a Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Iată ce a răspuns Vlad Ardeleanu, CEO Medima Health la prima întrebare www.buzaulinreportaje.ro vizavi de cercetarea prealabilă a pieței medicale ce a stat la baza deschiderii clinicii de la Buzău!

Echipa medicală a Medima Health este condusă de reputatul profesor universitar doctorul Gheorghe Iana, șefi de lucrări sunt medicii Alina Nicula și Andreea Marinescu, echipa fiind însă completată de medici cu reputație în imagistica medicală din România. La Buzău, spune Vlad Ardeleanu, echipa este compusă și din medici buzoieni. Să-l ascultăm!

Medima Health oferă întreaga gamă de servicii RMN și CT, clinica de la Buzău urmând să contracteze în curând și cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. Din ceea ce va spune CEO Vlad Ardeleanu înțeleg că pacienții oncologici din județul Buzău primesc vestea bună a anulării drumurilor către diferite centre medicale din alte orașe în care își pot face investigații medicale. Mai mult, la Medima Health sunt în acest caz servicii și investigații medicale gratuite! Auzim acum!

Clinica de Excelență în Imagistică RMN și CT Medima Health își deschide porțile către noi toți, buzoienii care avem nevoie de investigații medicale din acest domeniu medical marți, 17 mai 2022, la ora 13. Îi las la final dreptul lui CEO Vlad Ardeleanu să precizeze care este rolul investiției de la Buzău în cadrul grupului Medima Health. Ascultăm împreună!

Pacienții pot consulta detaliat oferta pe www.medimahealth.ro sau pot face programarea dorită la 0219293 ori direct pe AICI.

Esențial este să reținem că de fiecare dintre noi depinde dacă ținem în frâu și cele mai crunte dintre afecțiunile medicale cu care ne este dat să avem de-a face de-a lungul vieții! Poate că apelând din timp la o echipă medicală precum cea a Medima Health care lucrează cu tehnologie de ultimă generație în domeniu primim acea a doua șansă despre care doar în gând punem năzuința.

Articolul precedent(P) Sbîrnea, PSD – Punem stop prețurilor de speculă!
Articolul următor(P) Ministrul Culturii, poziție față de scandalul Eurovision