Autoritățile județene aduc Trenulețul moldovenilor de la Zdob și Zdub la BuzăuFest, festivalul Buzăului care deja adaugă valoare celebrei stațiuni balneoclimaterice Sărata Monteoru datorită desfășurării acestuia chiar în satul Monteoru din comuna Merei.

Numai că anul acesta, BuzăuFest este un festival 2 în 1 dacă ar putea fi cumva admisă formularea, ca urmare a desfășurării în același interval 2-5 iunie 2022, și a Zilelor Chișinăului la Buzău.

Miercuri, 11 mai 2022, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu a prezentat evenimentul.

Așadar, lansare de carte semnată Andrei Ieșeanu și Valentin Ieșeanu, paradă cu torțe, meșteri populari și chiar degustare de vinuri, dar și o suită impresionantă de concerte pe scena de la Monteoru.

Pe 3 iunie, de la ora 20.00, pe scena BuzăuFest și Zilele Chișinăului la Buzău urcă Inna și The Motans, iar pe 4 iunie va fi probabil cel mai așteptat concert al Orchestrei municipale de muzică populară Frații Advahov și al celor de la Zdob și Zdub, finaliști la Eurovision 2022.

Este bine de știut din start că în perioada 3-4 iunie 2022 două autobuze etajate vor efectua curse gratuite astfel: autobuzul 1 – orele 11, 13, 15, 17 si 19 fix de la Stadionul Crâng spre Sărata Monteoru și retur, autobuzul 2 la orele 12, 14, 16, 18 tot de la stadion spre Sărata Monteoru și retur.

Articolul precedentCSS Buzău, performanță națională, premiere județeană
Articolul următor(P) Serviciul de sortare a deșeurilor va fi delegat