Ziua de 1 Octombrie a fost desemnată Ziua Internaţională a Persoanelor  Vârstnice de către Adunarea Generală a Naţiunilor Unite în 1990 şi este dedicată omagierii şi respectării celor vârstnici.

Pentru a contribui la cinstirea persoanelor vârstnice din municipiu, Primăria Municipiului Buzău organizează în perioada de 23 septembrie – 01 octombrie  2019, la Palatul Comunal din Piața Daciei nr. 1,  manifestări şi acţiuni specifice privind marcarea în anul 2019 a zilei de 1 octombrie „Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice”.

Adresam invitatia ca:

– persoanele din municipiul Buzau care implinesc varsta de 100 de ani incepand cu anul 2019 sa ne transmita copia C.I./B.I. si numarul de telefon fix si/sau mobil;

– familiile din municipiul Buzau care implinesc 50 de ani de casatorie neintrerupta incepand cu anul 2019 sa ne trasmita: – copia C.I./B.I. sotie; – copie B.i./C.I. sot; – copie a certificatului de casatorie; – numarul de telefon fix si/sau mobil;

– pensionarii/seniorii care doresc să participe la concursurile de  table, şah şi remi se pot înscrie până pe data de 24.09.2019, ora 16.30 la Primăria Municipiului Buzău, la Ghișeul Unic. Cluburile de pensionari și/sau seniori pot depune cereri individuale sau colective pe discipline sportive.

 

Cu mult respect,

Constantin Toma

Primarul Municipiului Buzău

 

Articolul precedentSedinta ordinara a Consiliului Local Municipal Buzau
Articolul următorDe astazi este sens unic pe strada Victoriei!