Parinti nemultumiti ca li se refuza copiilor lor dreptul la educatie; parinti nemultumiti de calitatea lectiilor online; parinti nemultumiti ca la ora de muzica nu se mai canta; profesori nemultumiti ca sunt trimisi in linia intai cu mainile goale – septembrie 2020 reliefeaza un sistem de educatie nepregatit pentru situatii speciale cum este pandemia de COVID-19. Invatamantului romanesc i s-a deteriorat masiv starea de sanatatea. Are nevoie de terapie intensiva sub forma de investitii aplicate si dascali preocupati de actul educational.

In acelasi ton, administratia publica locala la nivel de comuna din judetul Buzau bate pasul pe loc sau nici nu se arata preocupata de infiintarea de sisteme corecte de alimentare cu apa potabila si de sisteme de canalizare. Nici un sfert din judetul Buzau nu se afla pe harta localitatilor romanesti in care functioneaza canalizare!

George Sava este candidatul Partidului Alianta Liberalilor si Democratilor – ALDE, Filiala Buzau pentru functia de presedinte al Conisliului Judetean Buzau. George Sava arata ca invatamantul este sistemul imbolnavit spre exemplu si cu numeroasi dascali suplinitori, nu doar cu restrictii pe fondul pandemiei de COVID-19.

Mai mult, spune George Sava, candidatul Partidului Alianta Liberalilor si Democratilor – ALDE, Filiala Buzau pentru functia de presedinte al Conisliului Judetean Buzau, administratia publica se bazeaza pe dictonul ” se rezolva!”.

Text asumat de Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor – ALDE, Filiala Buzau. Cod AEP 21200063.

Articolul precedentJudetul Buzau – zero investitii in energie verde (P)
Articolul următorDe ce este nevoie de un gospodar precum Constantin Dumitru?