Lăsăm noi așa ocazie specială de a celebra o buzoiancă devenită specială în spațiul urban și nu numai fără să spunem LA MULȚ ANI! în felul nostru?

Lady chef a devenit deja brand în rândul buzoienilor care caută preparate premium, preparate cu grijă și mai ales fix cum scriu cărțile de gastronomie, nicidecum venind către buzoieni cu meniu simplu al zilei sau cu preparate clasice de care ne-am tot săturat să auzim cam în 90 la sută dintre restaurantele românești. După 20 de ani de muncă în bucătăria italiană, lady chef Andrea propune cu deosebită încăpățânare ca buzoianul să iubească și să aprecieze la nivel de sănătate ceea ce mânâncă. Propune scriind fapte culinare unice în Buzău precum acesta despre care putețI citi AICI!

Scriem scurt. Îi urăm româncei de la Restarantul Antica Roma să reușească și acasă! Dar, depinde și de noi și de cum ne educăm gsturile pentru farfurii de calitate! Cum ar fi petrecerea Zilei Naționale alături de lady chef Andrea Pascu!

Iar meniul este acesta –

La APERITIV

👉Focaccia italiană se lasă reinventată cu babic buzoian.

👉Facem Creastă de cocoș din slăninuță neaosă, bună, afumată la grătar stropită cu boia iute.. de Buzău!

👉Nu scoatem fasolea din meniu, ci o făcăluim în stil local cu ceapă de apă de Buzău caramelizată și cu pastă dulce de tomate!

👉Ștrengar, șoriciul devine rulou și se așează pe grill, învelit cu sos de usturoi de Râmnicelu și smântână. 38Lei

👉Ciolanului copt îi spunem doar cu această ocazie ELEMENTUL NAȚIONAL CHEIE și-l glasăm, lângă fasole de la Colți în coș de pâine. Lângă stă de veghe o salată de varză de Buzău aromatizată cu frunze de țelină din zona Mărăcineni. 48Lei

👉Încercăm gustul dumneavoastră și pulsăm cu CIOLAN DE PURCEL, copt și se glasat lângă varză de Buzău caramelizată la cuptor și chenel de mămăliguță!

Bunătate maxima! 39Lei

👉Facem loc pentru Desert și aducem culoare și o budincă de brănză bună de Bisoca la cuptor țintuit bine în sos de caramel cu portocală! 22Lei!

Vă respectăm alegerea și propunem și un MENU DE POST🙌

La aperitiv

👉Focaccia se-înfrățește pe 1 Decembrie cu rosmarinul și uleiul de măsline într-un vis culinar italian!Preparăm cremă de năut cu ciuperci trase la tigaie și semințe de susan cum nu ați gustat niciodată! 33Lei

👉Fasolea de post stă tihnită în coș de pâine, iar lângă ea salată de varză de Buzău aromatizată cu frunze de țelină! 33Lei

👉Semnăm finalul cu un cozonac tradițional doar cu nucă și cacao! 22Lei

👉Nu vor lipsi nici vinul și țuică fiartă care vor fi din partea casei! 😋

Rămâne doar să ne sunați la #0743349827 sau sa treceți pe la noi pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 Nr12 din Buzău 🤗

Articolul precedentGrădinița-muzeu din vârf de munte ce poate deveni centru UNESCO
Articolul următorPrimar, în acțiune la balastare