Continuăm proiectul „Teatru la Conac”,  susținut de Primăria Municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”, cu spectacolul „Fiecare lucru e minunat” după „Every Brilliant Thing” de Duncan Macmillan, cu Denis Imbrescu în regia lui Mircea Anghel, care propune într-o cheie inedită și plină de umor, o temă extrem de serioasă: depresia, alături de cel puțin un milion de motive care să ne amintească, atunci când e nevoie, că fiecare lucru e minunat. Un spectacol care vorbește despre toate lucrurile minunate pentru care merită să trăim și care sunt la tot pasul în jurul nostru, dar pe care uneori nu reușim să le vedem.

„Am făcut un spectacol care vorbește despre lupta împotriva depresiei, într-o cheie comică și interactivă, care sper să ridice cât mai multe întrebări publicului spectator. Prin urmare, vă aștept la Teatru la Conac, să fiți parte din povestea noastră.” Mircea Anghel – regizor.

            Spectacolul se va juca pe 28 octombrie, la ora 17:00, în Sala Studio din incinta Vilei Albatros, Str. Plantelor nr. 8 B, iar accesul este interzis copiilor sub 14 ani.

 Accesul se face începând cu ora 16:30 și veți avea parte de un tur ghidat al Vilei Albatros înainte de începerea reprezentației.

Prețul unui bilet este 40 lei, iar studenții și elevii beneficiază de 50% reducere, astfel că biletul acestora va costa 20 lei. Limita de vânzare este de 60 de invitații.

Biletele se pot achiziționa de pe iabilet.ro

Vă așteptăm la teatru!

„Fiecare lucru e minunat” după „Every brilliant thing” de Duncan Macmillan

Regia: Mircea Anghel

Distribuția: Denis Imbrescu

Light design: George Rotaru

Muzica originală: Dora Gaitanovici

Mulțumiri: Bianca Mihai, Dani Bușoi, Codruț Bulfan!

Contact:

Alexandra Popa – PR & Marketing la Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”

E-mail: marketing@ccam.ro

Tel: 0766240486

Articolul precedentCe gazoduct joacă rol esential pentru racordarea comunelor de pe Valea Slănicului?
Articolul următor(P) Senatorul Lucian Romașcanu: „Primarii PSD Buzău își înțeleg menirea și lucrează cu rezultate concrete pentru oameni”