Primăria Muncipiului Buzău,  în parteneriat cu Institutul Kaizen Romania, Asociația Kaizen Manager Club şi Asociația Clean-Up Japan, va organiza, în perioada 10 – 12 Octombrie 2023, EVENIMENTELE KAIZEN.

Pe 10 octombrie, la sediul Primăriei Buzău are loc conferința de presă cu punct de pornire 5S Public la Buzău, moment în care fi marcați 12 ani de la primul eveniment de tip „5S Public”, organizat în România, în parteneriat cu Asociația Clean-Up Japan. Aceste acțiuni presupun ecologizarea anumitor spații publice, aplicând metoda japoneză 5S, conform filozofiei KAIZEN.

Pe 11 Octombrie 2023, 5S Public – ”Strălucire Kaizen pentru orașele  României” are loc un eveniment organizat la Şcoala Gimnazială nr. 11, Buzău.

Demarate în anul 2011, aceste acțiuni s-au concretizat în evenimente complexe de aplicare a metodelor KAIZEN, pentru îmbunătățirea relațiilor sociale, prin curățenie, la nivelul orașelor, reunind parteneri din mediul privat, Administrația Publică, Mass Media și ONG-uri. Ținta acestor acțiuni constă în organizarea și dezvoltarea unui spațiu public mai frumos, mai curat, mai sigur, precum și în creșterea spiritului de voluntariat și a dezvoltării educației, prin practică, respectiv a cooperării și lucrului în echipă, după principiul “Learning by doing”. Astfel, elevi, profesori şi reprezentanți ai comunității locale vor face echipă cu scopul de a ordona şi înfrumuseța spațiul şcolii, o adevarată lecție de respect şi grijă.

Pe 12 Octombrie 2023 va fi efectuată o vizită de Benchmark la Compania Ursus Breweries Buzău (Grup Asahi Europe and International)

Ursus este una dintre cele mai mari fabrici de profil din România şi schimbul de experiență și bune practici cu companii de top din industria românească reprezentate la activitate.

Primăria municipiului Buzău va fi reprezentată de către primarul Constantin Toma şi de către viceprimarul Oana Matache, iar organizațiile partenere vor fi reprezentate de Julien Bratu (country manager al Institutului Kaizen Romania) şi de Andrei Răduțu (director executiv al Institutului Kaizen Romania), de domnul Tetsuo Toshi (preşedinte al Asociației Clean-Up Japan), domnul Kenji Yamaguchi (Kaganoumi Souji) şi de doamna Tomoko Matsuo (Nihon Kikaku Co.).

Articolul precedentGeoturismul, recenta formă de promovare turistică lansată de către Consiliul Județean Buzău
Articolul următorNu-s promisiuni pentru bâlci cu mici și bere, ci va fi cea mai mare adunare civică din Buzău, pentru alimentare cu gaze naturale. Unde?