ANUNȚ PUBLIC

In conformitate cu dispozitiile art. 7, alin. (1) și (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparent decizionala in administratia publica, in calitate de primar, aduc la cunostinta publica faptul ca pentru sedinta ordinara a Consiliului Local al Municipiului Buzau din luna iulie 2019 a fost initiat urmatorul proiect de hotarare cu caracter normativ:

  • proiect de hotarare privind aprobarea recalcularii preturilor locale pentru energia termica furnizata de Regia Autonoma Municipala „RAM” Buzau consumatorilor racordati la sistemul de alimentare cu energie termica in sistem centralizat.

Persoanele fizice si juridice interesate pot consulta proiectul de hotarare pe site-ul autoritatii publice locale, la adresa www.primariabuzau.ro si la avizierul primariei.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectul de hotarare mentionat mai sus pot fi depuse la sediul Primariei municipiului Buzau, la Ghiseul Unic, pana cel tarziu 24 iulie 2019, ora 15.00, la responsabilul pentru relatia cu societatea civila, doamna Jipa Petronela.

 

PRIMARUL MUNICIPIULUI BUZAU,

Constantin Toma

Articolul precedentAlbatrosul sau povestea Buzaului ca patrie a aripilor romanesti
Articolul următorDrum lin, Doamna a pomiculturii romanesti!