Cumva o legătură se realizează și între reprezentanții instituțiilor publice și cei mai nefericiți dintre locuitorii județului Buzău, aflați în momente de cumpănă ale vieții chiar în această perioadă de sfârșit de an, dar mai ales în perioada Nașterii Domnului, Crăciunul.

Așadar, după ce la finalul ultimei ședințe de Cosniliu Județean Buzău din acest 2022 președintele Petre Emanoil Neagu a anunțat o suită de ajutoare pentru familii aflate în situații critice, astăzi a și mers la cei patru copii din comuna Valea Salciei, rămași fără părinți. Iată detaliat ce ajutoare oferă zilele acestea CJ Buzău unor familii buzoiene.

Vizita la cei patru copiii ai căror părinți au decedat din cauza unor boli grave a fost în fapt o promisiune a președintelui CJB de a monitoriza și susține material un întreg an de zile copiii la școală.

Dacă ar fi să existe și o notă a reporterului aceasta ar spune că ideal ar fi ca sărbătoare să fie lună de lună pentru ca din ce în ce mai mulți buzoieni să primească ajutor, însă bine ar fi ca viața să curgă fără nici un fel de piedică sau de nevoie!

Articolul precedent(P) Se fac propuneri pe 19 decembrie pentru planul urbanistic zonal al unui ansamblu rezidențial
Articolul următor(P) Cine nu separă gunoiul, plătește