ANUNT PUBLIC

 

In conformitate cu dispozitiile art. 7, alin. (1) și (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, in calitate de primar, aduc la cunostinta publica faptul ca pentru sedinta ordinara a Consiliului Local al Municipiului Buzau din luna august 2019 a fost initiat urmatorul proiect de hotarare cu caracter normativ:

  • proiect de hotarare privind instituirea unor restrictii de circulatie pentru autovehicule cu masa maxima totala autorizata mai mare de 3,5 tone pe strada Transilvaniei (intre strada Crinului si strada Constituției) din municipiul Buzau.

Persoanele fizice si juridice interesate pot consulta proiectul de hotarare pe site-ul autoritatii publice locale, la adresa www.primariabuzau.ro si la avizierul primariei.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectul de hotarare mentionat mai sus pot fi depuse la sediul Primariei municipiului Buzau, la Ghiseul Unic, pana cel tarziu 08 august 2019, la responsabilul pentru relatia cu societatea civila, doamna Jipa Petronela.

 

 

PRIMARUL MUNICIPIULUI BUZAU,

Constantin Toma

 

EP/FSP

  1. 2

28.06.2019

 

 

Articolul precedentAutorizatii pentru taxi hibride si electrice
Articolul următorVanzare prin licitatie publica