Marți, 14 iunie 2022, în târgul dintre țări, Drăgaica vin interpreți de muzică etnică!

Spre bucuria buzoienilor și a românilor care vor să petreacă în aer liber, așa cum s-a întâmplat în fiecare dintre serile ce au curs de la deschiderea din 9 iunie, într-o atmosferă altfel este seara cu concert special ținând cont că organizatorii au așezat cap de afiș o celebritate națională născută în familie de aromâni, pe Diana Bișinicu – exuberanta și mereu joviala interpretă care-și prețuiește rădăcinile și vorbește deschis cu orice ocazie despre etnicii aromâni din România.

Seara etnică le aduce pe scena din Drăgaică și pe două buzoience care urmează pașii consacrării după ce au acumulat studii solide de muzică, Dora Ungureanu și Mirela Ursache, voci aparte șlefuite în școlile de maeștri din Liceul de Arte Margareta Sterian și Școala Populară de Artă Buzău. Cel de-al treilea nume este al hunedorencei Mihaela Bălan care aduce spiritul momârlanilor – români aleși care-și țin tradițiile peste timp.

Important este să reținem împreună programul actualizat al serilor de concerte cu intrare liberă din Drăgaică și care au atras și peste 10.000 de participanți la evenimente din 9 iunie, ziua deschiderii, și până în prezent.

Articolul precedentCe legătură este între un restaurant italian și un apartament 50+?
Articolul următor23 de localități buzoiene=358 de milioane de euro