Seara de sâmbătă, 4 iunie 2022, este seara „zdubilor” la BuzăuFest și Zilele Chișinăului la Buzău! Pe scena celei de-a patra ediții, aceasta din 2022, în seara de maxim interes din partea publicului formată din turiști, oaspeți de peste Prut și vizitatori care pornesc din orașul Buzău cu autobuzele puse gratuit la dispoziția acestora de către conducerea Consiliului Județean Buzău, iar punct de plecare este stadionul Crâng, urcă pe scenă Frații Advahov și Zdob și Zdub, combinația etno-rock ce a dus Republica Moldova în finala Eurovision cu Trenul, melodie ce vorbește despre frăția româno-moldavă.

Ân prima seară, cea de 3 iunie 2022, BuzăuFest și Zilee Chișinăului la Buzău au adus pe scena din Monteoru artiști precum Inna și The Motans. A fost o seară de poveste, a scris pe pagina sa de socializare Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău pentru că la eveniment au luat parte peste 5.000 de spectatori.

Cine dorește să ajungă la concertul zdubilor flancați de Frații Advahov, care va fi de la ora 20, astăzi, la Monteoru, trebuie să aibă în vedere că organizatorii se așteaptă ca pe stadionul din celebra stațiune balneoclimaterică să vină peste 20.000 de spectatori, așa că este recomandat ca prezența să se facă realmente și cu o oră înaintea evenimentului principal.

Din zona stadionului din Crâng pleacă la orele 11,13, 15, 17 și 19, dar și la 12,14,16 și 18 autobuze etajate, curse speciale și gratuite cu care ajungeți ța toate evenimentele din Monteoru.

Articolul precedent(P) 1 milion de lei pentru cărți
Articolul următorNepotul unui tezaur uman viu UNESCO deschide anul acesta Drăgaica