Interviu

Laborator medical mobil în Piața Dacia – servicii gratuite pentru buzoieni

Astfel, Unitatea Mobilă MedLife, un concept medical lansat în această vară pe piața din România, se va deplasa împreună cu personal medical specializat în Municipiul Buzîău, în vederea acordării de servicii medicale

MedLife în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău oferă servicii medicale gratuite categoriilor vulnerabile

  • Unitatea Mobilă MedLife va fi prezentă în Piața Daciei din Buzău în perioada 16 – 17 noiembrie, în intervalul orar 9:00 – 18:00.
  • Serviciile medicale oferite sunt gratuite și se pot accesa pe baza unei programări anterioare la Primăria Municipiului Buzău, apelând numărul de telefon 0730 022 216, în intervalul 9:00 -17:00 în zilele de vineri 12 noiembrie, sâmbătă 13 noiembrie și luni 15 noiembrie. Programările se vor face în limita locurilor disponibile.
  • Buzoienii pot beneficia de un screening general – o consultație, un set de analize, EKG și o ecografie abdominală.
  • Acest demers vine în sprijinul pacienților și a sistemului medical, în contextul valului 4 al pandemiei și face parte din platforma RoMâine.

În contextul valului 4 al pandemiei, în care România trece printr-o situație grea și sistemul sanitar se află într-un impas, MedLife lansează astăzi, prin intermediul platformei RoMâine, un demers de susținere a categoriilor vulnerabile din zonele rurale cu acces deficitar la servicii medicale.

Astfel, Unitatea Mobilă MedLife, un concept medical lansat în această vară pe piața din România, se va deplasa împreună cu personal medical specializat în Municipiul Buzîău, în vederea acordării de servicii medicale.

Unitatea Mobilă are dotări de top și și include două cabinete de consultații multidisciplinare, un laborator medical mobil, compartiment de imagistică medicală, un punct de recoltare, o sală de așteptare și un grup sanitar. Astfel, pacienții pot beneficia de un screening general gratuit – consultație, un set de analize, EKG și ecografie abdominală.

În perioada 16 – 17 noiembrie, Unitatea Medicală Mobilă va fi prezentă în Piața Dacia din Buzău, timp în care specialiștii MedLife vor fi la dispoziția localnicilor pentru investigații medicale gratuite.

Pentru a putea beneficia de serviciile medicale oferite de către Unitatea Mobilă MedLife este necesară o programare anterioară.

În această perioadă dificilă pentru România și pentru români ne-am gândit mai ales la categoriile vulnerabile și am decis că e momentul să dăm o mână de ajutor. Mulți locuitori din zonele rurale și-ar dori să poată ajunge la medic, dar întâmpină numeroase probleme, de exemplu lipsa unui cabinet medical în apropiere. Ne dorim să însănătoșim România și să oferim cât mai multor români servicii medicale de calitate, iar prin acest demers ne atingem acest obiectiv. Despre asta este RoMâine, un demers de însănătoșire națională”, a declarat Mihai Marcu, Președinte & CEO MedLife Group.

”Ne bucurăm că cei de la MedLife s-au gândit la buzoienii din zonele rurale și la sănătatea lor.  Sunt sate și comune în apropierea orașului Buzău care nu au dispensar și faptul că le-am adus aici o clinică medicală mobilă este de mare ajutor”, a declarat Constantin Toma, Primar al orașului Buzău.

Acest demers este parte a platformei de sănătate RoMâine lansată de MedLife, alături de o serie acțiuni care vizează și alte categorii vulnerabile în contextul pandemiei – personalul medical din prima linie, copiii care și-au pierdut părinții din cauza COVID și pacienții cu boli cronice.


Despre Sistemul Medical MedLife:

Sistemul Medical MedLife a pornit acum 26 de ani, s-a dezvoltat sănătos și a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România. Antreprenorii români, care au pus bazele acestei companii, au investit și s-au implicat pentru a aduce schimbare în sistemul de sănătate românesc, au crezut în inovație și au îndrăznit să țintească cât mai sus, pentru a oferi pacienților români calitate, profesionalism, grijă și respect pentru nevoile lor.

Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi corporate pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, unul dintre cei mai mari jucători de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est.

Fiind o companie românească cu tradiție, MedLife a ales să se listeze la Bursa din România, fiind  un model al listărilor pe piața locală de capital. A deschis orizonturi, iar prin guvernanța corporativă pe care o are implementată, a inspirat și alte companii locale spre a porni pe acest drum și a ajuta la dezvoltarea capitalului românesc și a economiei. Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori București, Categoria Premium, având simbolul de tranzacționare ″M″.

În perioada de pandemie MedLife a reușit să joace un rol esențial în societate și să capete un statut de lider în monitorizarea pandemiei prin implicarea activă în zona de cercetare.

Compania continua să investească în proiecte cu impact asupra comunității locale în tehnologie și infrastructură. Crează locuri de muncă și dezvoltă un ecosistem care contribuie la dezvoltarea și menținerea unei Românii sănătoase.

Despre platforma RoMâine

RoMâine este platforma de sănătate a României. RoMâine este locul în care românii au ocazia să își aducă aminte și să exerseze cele mai importante valori umane, precum Respectul, Empatia, Încrederea, Speranța sau Grija.  RoMâine înseamnă o idee, un proiect, un plan, o viziune, un efort comun de însănătoșire morală pentru noi, toți. O școală națională de clădit în viitor în care Sistemul Medical MedLife, furnizorul național de sănătate al României, aduce împreună personalități și oameni de rând pentru a găsi soluții să facem România bine.

Ilinca Moise

Add Comment

lasă aici un comentariu

Mai multe articole