Interviu

(P) 1 decembrie se anunță… altfel pe stadionul Gloria Buzău

Buzoienii sunt așteptați pe Stadionul Gloria, la ora 14:00, pentru întâlnirea cu echipa filmului și câteva momente inedite pentru orașul nostru.

Codin Maticiuc, BRomania (Matei Dima) și regizorul Jesús del Cerro le vor face o surpriză buzoienilor și vor veni pe stadionul Gloria Buzău, vineri, pe 1 decembrie, de la ora 14:00 pentru a promova proiecțiile speciale Miami Bici 2, ce vor avea loc la Happy Cinema și Cinema City Buzău.

Constantin Toma, primarul Municipiului Buzău a invitat echipa filmului pe Stadionul Gloria Buzău și are un anunț ce îi va surprinde pe buzoieni, dar și echipa Miami Bici 2, cu un anunț, tot înaintea meciului Gloria Buzău – Csikszereda Miercurea Ciuc.

Buzoienii sunt așteptați pe Stadionul Gloria, la ora 14:00, pentru întâlnirea cu echipa filmului și câteva momente inedite pentru orașul nostru.

Protagonistul filmului, Ilie Piciu (interpretat de Codin Maticiuc), este din Buzău și își dorește foarte mult să se întoarcă acasă din Los Angeles ca să… „make Buzău great again!” (trad.: „să facă Buzăul măreț din nou”). Așa că pe 1 decembrie, Ilie Piciu și prietenul lui, Ion Bilă (BRomania), își îndeplinesc visul: vin la Buzău și vă invită să îi cunoașteți!

În Miami Bici 2, Ilie Piciu (Codin Maticiuc) și Ion Bilă (Matei Dima – BRomania), revin pe marile ecrane alături de actorul de la Hollywood, Danny Trejo, cu aventuri mai palpitante și amuzante. Noua peliculă românească, produsă în stil hollywoodian și cu un scenariu captivant realizat de Alex Coteț, îi urmărește pe Bilă și Piciu într-o călătorie de la Miami la Los Angeles în căutarea visului american adaptat la cel românesc, în stilul „dolari mulți pe muncă puțină”.

Ei ajung să comită diverse infracțiuni într-un anturaj de „băieți răi”, din care, apoi, încearcă să iasă, moment în care se dezlănțuie haosul. Comedia este cu atât mai interesantă cu cât celebrul actor de la Hollywood, Danny Trejo, s-a alăturat distribuției Miami Bici 2, într-un rol negativ, provocator, nebunesc și amuzant.

Din 24 noiembrie, Miami Bici 2 este disponibil în toate cinematografele din țara și îi așteaptă pe toți românii să vină pentru a vedea acest nou capitol din viața lui Ilie Piciu și Ion Bilă.

La Buzău, filmul va avea 3 proiecții speciale, în prezența echipei, pe 1 decembrie: la Cinema City, de la ora 17:00 și la Happy Cinema de la 18:00 și 20:00. Matei Dima, alias BRomania și regizorul Jesus del Cerro vor discuta cu publicul buzoian, vor face poze și vor da autografe fanilor ce vor veni să îi cunoască.

    Director SCM Gloria Buzău,

Costin STANCIU

Ilinca Moise

Add Comment

lasă aici un comentariu

Mai multe articole